/
  • Colorful Hair

   Deze nieuwe Colorful Hair producten geven onze specialisten de mogelijkheid om hun creativiteit volledig te gebruiken. Dat betekent dat jij als klant nog meer keuzes hebt voor je haar. We hebben het natuurlijk niet alleen over de gekste kleuren en kleurencombinaties, maar deze productlijn kan ook gebruikt worden om prachtige pasteltinten aan te brengen

  • Vriend(in)enbon

   Vriendenbon

   Heb je je haar laten doen bij Haarstijl-Ing en bent tevreden? Introduceer een vriend(in) en ontvang beiden een korting van €5,- op een behandeling. Geef de bon cadeau aan een vriend(in). Je ontvangt de korting bij je eerstvolgende bezoek nadat je vriend(in) bij ons is geweest. De bon is verkrijgbaar in onze salon en onbeperkt uit te delen, vraag ernaar.

  • Spaarkaart

   Spaarkaart

   Bij besteding van iedere €20,- in onze salon ontvang je een stempel op de spaarkaart. Een volle spaarkaart betekent een korting van €10,- op de eerstvolgende behandeling met een min. waarde van €10,- (uitgezonderd extensions en productaankoop). De hele familie kan gebruik maken van dezelfde spaarkaart. Maximaal 1 volle stempelkaart per keer inleveren.

  • Cadeaubon

   Cadeaubon

   Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor bijv. verjaardag, moeder- of vaderdag? Wij hebben het voor je! Geef een kappers-cadeaubon van Haarstijl-Ing cadeau. Je kunt de hoogte van het bedrag van de cadeaubonnen zelf bepalen. Een origineel cadeau met een glimlach. De bon is tot een jaar na aankoop te besteden bij Haarstijl-Ing.