/
  • 1; Spotlight Product Mei 2019!

   Van €14,95 voor €9,95

   Curl Contour Mask is voor extra verzorging voor natuurlijk krullend en/of gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het natuurlijke proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht.

    

  • 2; Spotlight Product Mei 2019!

   Van €13,95 voor €9,95

   Curl Contour Shampoo is voor verzorging voor natuurlijk krullend en/of gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het natuurlijke proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht.

  • Spaarkaart

   Spaarkaart

   Bij besteding van iedere €20,- in onze salon ontvang je een stempel op de spaarkaart. Een volle spaarkaart betekent een korting van €10,- op de eerstvolgende behandeling met een min. waarde van €10,- (uitgezonderd extensions en productaankoop). De hele familie kan gebruik maken van dezelfde spaarkaart. Maximaal 1 volle stempelkaart per keer inleveren.

  • Cadeaubon

   Cadeaubon

   Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor bijv. verjaardag, moeder- of vaderdag? Wij hebben het voor je! Geef een kappers-cadeaubon van Haarstijl-Ing cadeau. Je kunt de hoogte van het bedrag van de cadeaubonnen zelf bepalen. Een origineel cadeau met een glimlach. De bon is tot een jaar na aankoop te besteden bij Haarstijl-Ing.

  • Vriend(in)enbon

   Vriendenbon

   Heb je je haar laten doen bij Haarstijl-Ing en bent tevreden? Introduceer een vriend(in) en ontvang beiden een korting van €5,- op een behandeling. Geef de bon cadeau aan een vriend(in). Je ontvangt de korting bij je eerstvolgende bezoek nadat je vriend(in) bij ons is geweest. De bon is verkrijgbaar in onze salon en onbeperkt uit te delen, vraag ernaar.