/
  • 1) Must Have Product December 2020!

   Op zoek naar een leuk cadeau voor onder boom???? Nu bij ons een chique Finnley's Giftbox met 2 producten voor 26,95.

   (Color Giftbox; Color Shampoo + Leave-In,

   Care Giftbox; Repair Shampoo + Liquid Serum,

   Ice Giftbox voor de heren; Ice Shampoo + Ice Tonic,

   Shave Giftbox; Shave Gel + After Shave Balm)

    

    

  • 2) Must Have Product December 2020!

   Op zoek naar een leuk cadeau voor onder boom???? Nu bij ons een chique Finnley's Giftbox met 2 producten voor 26,95.

   (Color Giftbox; Color Shampoo +Leave-In, Care Giftbox; Repair Shampoo +Liquid Serum, Ice Giftbox voor de heren; Ice Shampoo + Ice Tonic, Shave Giftbox; Shave Gel + After Shave Balm)

    

    

  • Spaarkaart

   Spaarkaart

   Bij besteding van iedere €20,- in onze salon ontvang je een stempel op de spaarkaart. Een volle spaarkaart betekent een korting van €5,- op de eerstvolgende behandeling met een min. waarde van €10,- (uitgezonderd extensions en producten). De hele familie kan gebruik maken van dezelfde spaarkaart. Max 1 volle stempelkaart per keer inleveren.

  • Cadeaubon

   Cadeaubon

   Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor bijv. verjaardag, moeder- of vaderdag? Wij hebben het voor je! Geef een kappers-cadeaubon van Haarstijl-Ing cadeau. Je kunt de hoogte van het bedrag van de cadeaubonnen zelf bepalen. Een origineel cadeau met een glimlach. De bon is tot een jaar na aankoop te besteden bij Haarstijl-Ing.

  • Vriend(in)enbon

   Vriendenbon

   Heb je je haar laten doen bij Haarstijl-Ing en je bent tevreden? Introduceer een vriend(in) en ontvang beiden een korting van €5,- op een behandeling. Geef een gedeelte van de bon cadeau aan een vriend(in). Je ontvangt de korting bij je eerstvolgende bezoek nadat je vriend(in) bij ons is geweest. De bon is verkrijgbaar in onze salon en onbeperkt uit te delen.