/
  • Great Lenghts

  • 100% Human Hair Extensions Great Lenghts

   Lang haar, adembenemend volume en Trendy stylings. Sinds er extensions bestaan, kunnen steeds meer vrouwen zich deze wens vervullen. De eerste methode voor een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling werd ongeveer 20 jaar geleden door Great Lengths ontwikkeld.

   Sindsdien is er zeer veel veranderd. Alleen één zaak niet. Great Lengths is wereldwijd nog steeds de marktleidende specialist voor hoogwaardige extensions en daarom werken wij bij Haarstijl-Ing met dit zeer gerenommeerde merk.

   Natuurlijkheid op en top: dankzij de uitgebreide keuze in het product  van Great Lengths kan ieder individuele look worden benadrukt, zonder grenzen! Alleen de klant weet dat ze extensions draagt, voor alle anderen blijft dit onzichtbaar..

  •  

   De ClipFlip is dé revolutie op het gebied van haar extensions die je binnen 1 minuut zelf in je haar kunt bevestigen. De ClipFlip is de snelste en meest eenvoudige manier om je look te veranderen.

   Hoe werkt het?
   Met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen je eigen haar in, je kunt de ClipFlip daarbij ook met clips bevestigen Ook als je eigen haar wat dunner is kun je deze ClipFlip met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar 1 minuut van je tijd om te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen.
   Voor één avondje lange haren. of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Met de revolutionaire Flip zijn lange steile haren of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou! We hebben vanaf nu ook staarten in diverse kleuren verkrijgbaar.