Skip to content Skip to footer

De "-Ing" van....

Welkom op onze site en in onze salon, waar wij het haar van zowel dames als heren verzorgen. Wij werken met een zeer ervaren en gemotiveerd team dat regelmatig scholing volgt. Heb je een vraag over een behandeling of zin in een nieuw kapsel, wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies onder het genot van een heerlijke kop koffie. espresso, cappuccino, of latte macchiato. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Onze salon is sinds 1995 gevestigd op de Essenlaan 46A te Sassenheim en vanaf januari 2010 is Ingrid de eigenaresse, zij heeft jarenlang ervaring opgedaan in diverse salons. Na een jaar met de oude salonnaam te hebben gewerkt, heeft ze door de “Ing” van Ingrid in de naam HAARSTIJL-Ing te verwerken, letterlijk de zaak op haar naam gezet..

Wij werken op afspraak, hiervoor kun je altijd langskomen,  telefonisch maar ook online bespreken. Natuurlijk kun je ook zonder afspraak langs komen; past het in de agenda dan helpen wij je direct. Voor het geval je toch even moet wachten, schenken wij een heerlijke kop cappuccino,latte macchiato, espresso of thee.

Vanzelfsprekend is er gratis wifi bij ons beschikbaar.